keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Kuvailua ulkona+rikkinäinen kännykkä

 


  Heippa taas! Arvatkaa mitä. Mun kännykkä meni rikki! Oon siis aina kuvannut kännykällä. Nyt siis ärsyttää niin paljon. Koska kännykkä on siis rikki niin jouduin menemään ulos iPadin kanssa kuvaamaan. Noh eihän se siis niin kamalaa ole mutta kun iPadissa on huonompi kamera kun mun kännykässä, Tulee niin rakeisia kuvia että se harmittaa. Hyvä uutinen siis on että saan ehkä huomenna uuden kännykän.

  Mutta nyt hyviin kuulumisiin. Vestallica sai siis tänään obitsun, uuden peruukin ja uudet silmät. Pidän tästä neidistä nyt vieläkin enemmän. Nuo silmät ovat oikeastaan sinivioletit mutta kuvissa se ei oikeastaan erotu.

  Vestallica näyttää nyt enemmän itseltään. Häneltä puuttuu enää tarinaan liittyvä asu ja se päässä pidettävä kori. Aion tehdä molemmat jossain vaiheessa.

  Tosiaan. Kävin pikaisesti ulkona kuvaamassa Melodyä ja Vestallicaa. Ja muistutan teitä vielä että mulla on tulossa se kysymyspostaus. Jos haluatte mukaan niin voitte laittaa kysymyksiä (myös anonyyminä voi laittaa) tähän postaukseen. Olisin tosi iloinen jos osallistutte. Mutta nyt näytän teille tämän päivän kuvat. Toivottavasti pidätte! Muistakaa laittaa musiikki soimaan niin pääsette paremmin tunnelmaan kiinni.



















Ensi kertaan!


2 kommenttia:

  1. Vestallica on tosi kaunis 😍 Toivottavasti kännykkäasiasi järjestyisi pian parhain päin 👍

    VastaaPoista