keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Kevät

 


  Heippa vaan taas kerran! Hyvää kevätpäiväntasausta kaikille niille jotka sitä juhlistavat! Koska itse sitä juhlin niin päätin juhlistaa sitä nyt tuolla yllä olevalla nukkekuvalla. Marilyn on niin kaunis tuossa stock asussaan. Kynttilä on muokattu kuvaan picsartilla.

  Tänään en päässyt valitettavasti ulos. Mutta onnekseni otin eilen niin paljon kuvia että pystyn tekemään tämän postauksen. Kyseessä on siis uusi osa Kaksosten tarinaan. Toivottavasti pidätte!


Kuvatarina: Maan voimia



Marilyn: *mietteissään*



Marilyn: Eilen tapasin äitini. Oikean, biologisen äitini. Hän ei ollut sellainen kuin kuvittelin.


Marilyn: *kävelee ajatuksissaan* Vaikka äiti otti minut avosylin vastaan niin silti. Hän ei ollut ihminen. Hän oli puhdas valon olento. En tiedä totunko siihen. Luulisin että ajan kanssa-



Marilyn: *tyhjästä ilmestyy jättikokoinen käpy* Käpy?



Marilyn: Minä tein sen. Eikö niin? *pälyilee ympärilleen* Eihän kukaan nähnyt?



Marilyn: Minun on vietävä tämä Anastasialle. Jos kykenen luomaan tyhjästä tälläisiä juttuja enkä osaa hallita sitä niin olen pulassa. Pahassa pulassa. Niin kuin silloin sen lähteen ja ruusujen kanssa. *värähtää muistellessaan sitä* Entä jos sattuu jotain vielä pahempaa? En halua saattaa ketään tai itseäni vaaraan.



Anastasia: *saapuu paikalle* Turhaan pelkäät. Korkeampi minäsi muistuttaa että olet itsekin puoliksi valon olento. Kenties maan jumalatar. *tirskahtaa nauruun*



Marilyn: *hätkähtää niin että heittää kävyn sylistään* Anastasia! Älä säikyttele tuolla tavalla.




Anastasia: Sorry. Kaipasit minua joten kaukosiirryin luoksesi. Miksi sinä pelkäät?

Marilyn: Pelkään että saatan jonkun vaaraan. En hallitse näitä voimia.

Anastasia: Minä kerron sinulle jotain. *vetää syvään henkeä* Sinä et pysty satuttamaan ketään. Olet siihen liian kiltti. Kaikki mitä luot syntyy sinun ajatuksistasi ja tunteistasi sekä ennen kaikkea tahdonvoimastasi. Koska et halua tehdä pahaa kellekään niin et tee. Helppoa. Yksinkertaista.

Marilyn: Huh, mikä helpotus.

Anastasia: Ei hätää. Autan kyllä sinua hallitsemaan voimiasi.


Jatkuu






2 kommenttia: