sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Nukkecon ja vierailu kukkatarhassa +kuvatarina

 


  Heippa taas! Olipa kiva miitti. Puhun tietenkin Nukkeconista. Vaikka mua vähän jännitti uusien ihmisten tapaaminen niin oli tosi kivaa. Tää oli muuten mun eka nukkemiitti.

  Mukaan otin siis mun ihanat kaksoset eli Marilynin ja Anastasian. Ostoksiakin tuli tehtyä. Ostin Marilynille tuon kuvissa näkyvän mansikkapipon ja sen lisäksi söpön valkoisen neulepaidan. Mutta nyt seuraa miittikuvia!



Ensimmäinen yhteiskuvani toisen nukkeharrastajan kanssa. En muista tuon toisen nuken nimeä mutta toinen oli kai Hali (?). Saa korjata jos olen väärässä. Tiedän nukkejen omistajan ig:n mutta en nyt aio jakaa -ilman tilin omistajan lupaa- sitä. Hali on tosi ihana ja suloinen nukke. Ja nuo pienet liput on niin ihanat.


Lisäksi tapasin tosi mukavan nukkeharrastajan jolle tää nukke siis kuuluu. Nuken nimi on kai Black Diamond (?) jos oikein muistan? Täytyy sanoa että upea nukke ja oli hänen omistajansa kanssa tosi kiva pitkä juttutuokio.


Vielä yhteiskuva Marilynistä ja Black Diamondista.





  Vielä ennen kuin päästän teidät lukemaan kuvatarinan uutta osaa niin kerron teille vielä jotain. Kun lähdin Nukkeconista niin päätin lähteä äidin ja äidin miesystävän kanssa katsomaan erääseen kukkatarhaan kauniita kukkia. Tuli tietenkin otettua tosi hienoja nukkekuvia Marilynistä. Marilyn näyttää niin söpöltä uuden hattunsa kanssa.







Eikö mansikkapipo sovikin hyvin Marilynille?




  Oli tosi kivaa molemmissa paikoissa. Jos te miittiin osallistuneet luette tätä niin kiitos kivasta miitistä. Ehkä nähdään seuraavassa miitissä. Mutta nyt siihen kuvatarinaan. Kyseessä on siis Uneksijan uusi osa. Olkaapa hyvä!




Kuvatarina: Merestä


Rythm: *katsoo Avalonia hämmästyneenä ja mielenkiinto vanhempien salailuun ottaa vallan* Mitä sinä tiedät merestä?

Avalon: *hymyilee anteeksi pyytävästi* Sinä et todella tiedä?

Rythm: En.







Avalon: Etkö ole koskaan käynyt rannalla? Tai uimassa?

Rythm: En ja en.

Avalon: Sitten sinä et todellakaan tiedä kuka sinä olet.







Rythm: Tiedänhän. Nimeni on Rythm.

Avalon: En tarkoittanut sitä.








Avalon: Tule, mennään. *lähtee kävelemään*







Rythm: Minne?











Avalon: *kääntyy katsomaan tyttöä* Rannalle.








Rythm: Minä en voi. Vanhempani ovat kieltäneet. Se on vaarallinen paikka.

Avalon: Vaarallinen? *tirskuu* Kaikkea muuta kuin vaarallinen.









Rythm: Miksi uskoisin sinua? Enhän edes tunne sinua.










Avalon: Kuule, se paikka sinun nähtävä. Sama se luotatko minuun vai et.










Avalon: *vilkaisee sivulle* Katsohan. Tämän pitemmälle meidän ei tarvitse kävellä. Ranta näkyy noiden puiden välistä. Katso.









Rythm: *sulkee silmänsä peloissaan* En uskalla katsoa! Siellä on takuulla jotain hirviöitä tai muuta yhtä pelottavaa! Ei, en katso!

Avalon: Avaa silmäsi. Älä ole tuollainen vauva.

Rythm: E-en pysty! Pelottaa liikaa! Äiti ja isä sanoivat että ranta on vaarallinen paikka! Meriveteen ei saa koskea koska näkki voi tulla ja viedä mukanaan! Niin isä sanoi! Ja mereen ei saa missään nimessä mennä uimaan koska se kuhisee julmia taruolentoja jotka käyvät kimppuun jos niitä lähestyy. Meri on vaarallinen paikka…! *peloissaan*

Avalon: Se vaarallinen paikka on kotini.

Rythm: Ja- *yllättyy ja lause keskeytyy* Hetkinen..Mitä? Mitä sinä sanoit?



Jatkuu










4 kommenttia:

  1. Vihdoin mulla oli kunnolla aikaa tutustua sun blogiin! Innostuin heti selaamaan jokaisen postauksen läpi, oot hurjan luova ja taitava! Sun kuvatarinat on ihanan mukaansatempaavia, niitä oli ilo lukea ja odotan kyllä innolla jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä miten ihana kommentti❤️ Ihana kuulla että tykkäät mun kuvatarinoista ja oot jaksanut katsoa kaikki postauksetkin👍😄❤️ Kiitos myös huimasti kehuista❤️

      Poista
  2. Voi miten suloisia kuvia Marilynista 🥰😍 Tuo mansikkapipo sopii hänelle täydellisesti ❤️
    Ihana tarina taas ja taitavasti otetut kuvat 😍😍 Odotan jatkoa 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon taas kommentista❤️ Ihana kuulla että jatkoa odotellaan👍❤️

      Poista