sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Pieni enkeli

 


  Heippa taas! Pitkä päivä taas takana mutta ehdin sentään kuvaamaan. Tänään mukaani valikoitui Kiseki, Alice ja Vestallica. En kylläkään ehtinyt kuvaamaan muita kuin Kisekiä koska oli aika kiireistä.

  Sellaista se on tämä Suomen kesä. Melkein koko päivän ollut synkkä pilvinen, ehkä jopa vähän sateinen sää ulkona. Vasta nyt illalla alkoi aurinkokin tulla esiin. Mutta valitukset sikseen. Pääsinhän sentään vähäksi aikaa ulos.

  Tänään saatte nähdä vähän erillaisemman kuvatarinan. Tämä tarina on yksiosainen ja kertoo Kisekistä. Tarina kertoo siitä miten haavoittuvainen hän on pöyhkeän ja diivamaisen kuorensa alla.

  Olen muuten aina tykännyt kirjoittaa runoja. Mulla on tosi paljon runoja ylös kirjoitettuna mutta en vain ole näyttänyt niitä kenellekään. Tämä on siis ensimmäinen julkaisemani runo. Tämä kuvatarina on siis runo. Runoni kehittyi sillä samalla sekunnilla kun aloin muokata tuota enkelikuvaa tuossa ylempänä. Runo on täysin omaa käsialaani. Vähän jännittää julkaista se mutta toivon että pidätte. Nyt siis tarinaan.



Kuvatarina: Haarniska


Kaunis tyttö
Kaunis nainen
Diivamainen













Miks oot allapäin
Suru paistaa läpi kauniin hymysi














Et valehdella voi
Et kellekään












Sillä silmäsi paljastavat kaiken
Näen totuuden läpi kovan kuoresi












Sinun surulliset kasvosi
Mitään kätkemään pysty et













Siis haarniskas riisu









Loppu








2 kommenttia: