keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Kettu

 


  Heippa taas! Tänään on tullut tehtyä vähän kaikenlaista. Koska päivällä satoi niin pääsin ulos kuvaamaan vasta nyt illalla. Tänään ei ole valitettavasti kuvatarinan paikka. Huomenna ehkä olisi? Niin ainakin suunnittelen.

  Tuossa yllä olevassa kuvassa on muuten Anastasia uudella peruukillaan. Ensin yritin tehdä hänestä kissatytön mutta tuntui että kettu sopi hänelle paremmin. Joten tein hänestä sitten sellaisen monihäntäisen ketun (mikä sen nimi on?). Tiedän etteivät hännät juuri näy tuon usvan takaa mutta mun mielestä kuva on silti hieno.

  Ai niin. Kaivettiin ompelukone tänään esiin. Löysin sattumalta ompelulaatikosta tosi kaunista ja leveää pitsiä. Aivoni alkoivat samantien kehitellä suunnitelmaa sen hyödyntämiseksi. Ensin meinasin tehdä siitä topin ja sen jälkeen hameen. Sitten tajusin että kokopitkä mekko olisi tosi hieno. Niinpä alettiin hommiin.


^Tälläinen se on takaa




^ja tälläinen edestä



  Olen tosi tyytyväinen tuohon mekkoon. Mielestäni siitä tuli tosi kivan näköinen. Huomenna aion tehdä lisää vaatetta mun nukeille.

  Mutta nyt sitten itse nukkekuviin. Kävin siis kuvaamassa kaksosia. Nyt näette heidän uudet peruukkinsa vielä paremmin.

















Ensi kertaan!



2 kommenttia:

  1. Oi miten söpö, mä en kestä 😍😍😍 Ihana tuo kettutyttö 😍😍 Aivan tajuttoman hienoja kuvia, nuo uudet peruukit on tosi hienot 🤩🤩🤩 Tuo hame on upea, kerroksellinen, olet tosi taitava 🤩🤩🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos taas hurjasti😄❤️ Ihanaa kuulla että pidät👍🥰

      Poista