maanantai 12. elokuuta 2024

Rento kuvausretki

 


  Heippa taas! Kävinpä tänään tekemässä vaihteeksi pienen kuvausretken lähimetsään. Olin tällä kertaa sillä ajatuksella kuvaamassa että otan vain kuvia. Laitoin siis aivot narikkaan ja räpsin kuvia paikoissa jotka näyttivät valokuvauksellisilta.

  Ajattelin esitellä nyt nää mun kaksi uutta nukkea. He ovat siis Zethys ja Nadine. Kuten jo viime postauksessa kerroin niin nämä neidit ostin siis @ dollylollies :lta. Tarkoitus olisi vielä tänään tai huomenna tehdä näille kahdelle nukkeprofiilit.

  Tänään ei tule tarinaa mutta kuvaan takuulla jatkoa tarinaan tässä lähi päivinä. Rakastan yli kaiken tarinoiden kirjoittelua. Ei siis syytä huoleen. Jatkan kyllä nukketarinoiden tekemistä.

  Mutta siirrytään kohta kuviin. Sitä ennen kerron jotain. Nimittäin mulle on tulossa uusia nukkeja! Kyllä, tiedän että mulla on paljon nukkeja jo. Silti haluan niitä lisää. Mitä enemmän nukkeja niin sen parempi. Haluaisin ettå joka nurkka olisi täynnä nukkeja. Siihen on kyllä vielä pitkä matka. Mutta nyt päästän teidät ihastelemaan kuvia.








^ Tämä on lempikuvani näistä kuvista


























Ensi kertaan!


2 kommenttia:

  1. Wow 🤩🤩 Kerta kaikkiaan upeita kuvia 😍 Zethys on ihanan ilmeikäs nukke 😍 Ja Nadine on niin kaunis, varsinkin silmäluomet ovat niin tosi upeat 😍😍

    VastaaPoista