sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Kuu ja aurinko

 


  Heippa taas! Ja täytyy näin heti sanoa että olen äärimmäisen tyytyväinen tuohon yllä olevaan kuvaan. Se kuvastaa mun sisäistä maailmaa täydellisesti. Lisäksi pidän kuvan aiheesta ja toteutuksesta erittäin paljon. Rakastan suorastaan tätä kuvaa. Olen niin innoissani! Olen miettinyt että tämän tyylisiä kuvia haluaisin jatkossakin muokata. Tykkään, tykkään ja tykkään.

  Koska eilen tein pitemmän postauksen Kesästä niin tänään olisi vuorossa Blair. Mennäänpä sitten suoraan hänen esittelyynsä. Tässäpä tämä tulee!


Esittelyssä: Blair


  Blair on siis mallia Dal Charlotte. Tilasin hänet Groovelta. Mulla on siis kaksi Dalia (rakastan heitä kumpaakin) mutta Blair on ehdottomasti se kauniimpi. Se voi olla myös uutuuden viehätysvoimaa mutta en kuitenkaan usko kyllästyväni häneen.









  Joku saattaa muistaa Blairin tuon ^ näköisenä. Peruukin vaihtumiseen liittyy aika nolo tarina. Olin siis vaihtamassa Blairille obitsua. Peruukki oli kovin kiinni nuken päässä mutta kun se irtosi niin se meni rikki. Eikä siinä vielä kaikki. Obitsu ei ollut Blairille lainkaan hyvä. Jouduin siis laittamaan stock kehon takaisin ja etsimään laatikosta edes jonkun peruukin joka menisi Blairilla väliaikaisesti.








  Joten tyttö näyttää nyt tältä. Yllättäen tuo peruukki sopii hänelle niin hyvin että en ehkä aio vaihtaa sitä. Mitä mieltä olette? Mun mielestä hän on kaunis. Peruukki sopii hänelle todella hyvin.








  Nyt kerron teille vähän Blairin luonteesta. Blairia on pidetty älynsä takia lapsena lapsinerona. Hän osaa hyvin laskelmoida älynsä vuoksi. Hän on määrätietoinen ja saa yleensä aina kaiken mitä haluaa. Blairin motto on että hän elää harmaalla alueella. Hän ei ole hyvä eikä paha. Hän myös inhoaa sitä että häntä luullaan yleensä isosiskoaan paljon nuoremmaksi vaikka he ovat melkein saman ikäisiä.







  Älynsä vuoksi Blair tuntee ettei sovi ihmisten joukkoon. Tavalliset ihmiset ovat Blairin mielestä liian yksinkertaisia ja hänen omien sanojensa mukaan tyhmiä. Blair arvostaa älyllisiä keskusteluja. Hän on hyvin itsevarma ja vihaa häviämistä. Hän pelaa mielellään erilaisia älypelejä ja ratkoo matemaattisia vaikeita tehtäviä aikansa kuluksi. 






  Blair ei oikein välitä ihmisistä. Hän viihtyy yleensä hyvin yksikseen. Hän rakastaa pitkiä kävelylenkkejä luonnossa. Hän rakastaa eri kasvien tunnistamista sekä geokätköilyä. Hän on myös innokas lintujen bongaaja.





  Blairista tuntuu aina siltä että hän jää siskonsa Larissan varjoon. Hän inhoaa sitä niin paljon että se on aiheuttanut erimielisyyksiä siskosten välille. Heidän lapsuutensa on ollut onnellinen ja he ovat saaneet lähes kaiken mitä he ovatkin aina halunneet.






  Silti Blair on kateellinen Larissalle. Kun he yrittävät sopia niin heille tulee uusia erimielisyyksiä. He ovat riidelleet paljon mikä tuntuu kyllä Blairista kurjalta. Hän haluaisi sopia Larissan kanssa. Hän ei halua että Larissalla on paha mieli hänen vuokseen.







  Vielä yksi kuva mun rakkaasta Blairista! Kiitos jos luit tämän kaiken. Toivottavasti pidit! Nähdään taas seuraavan postauksen merkeissä!


4 kommenttia:

  1. Niin ihana postaus! Sulla on hyvin mietittyjä ja monipuolisia hahmoja. Blairista oli mukava lukea <3 Ikävää että stock peruukin kanssa kävi noin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan superisti🥺♥️ Yritän vielä tutkia ja katsoa saisiko tuon stock peruukin kuntoon vielä jotenkin👍

      Poista
  2. Ihana postaus 🥰 Hienoa että sait käännettyä vaikeudet voittoon ja Blair on entistäkin kauniimpi, vaikkakin muutos ei ollut niin suunniteltu 😃

    VastaaPoista