maanantai 9. syyskuuta 2024

Syksyn valtiatar

 


  Heippa taas! Yllä olevassa kuvassa vähän paljastusta mitä tuleva kuvatarinani pitää todennäköisesti sisällään. Julia on ehdottomasti syksyisin nukke mitä multa löytyy. Tai noh, kyllä Kristiina on myös mutta niin.

  Tänään olisi luvassa esittely mun rakkaasta Kisekistä. Hön on saanut vähän vähemmän huomiota saapumisensa jälkeen mutta olen päättänyt korjata asian. Joten mennäänpä asiaan.



Esittelyssä: Kiseki


  Kiseki on malliltaan Pullip Pere Noel ja hän on mun kolmas nukkeni. Hän saapui 4. tammikuuta 2023. Hän on mallina aivan liian ihana! Pullip Pere Noel on mun yks lempi nukkemallini. Olen haaveillut tästä mallista kauan jo ennen nukkeharrastuksen alkamista. Joten pian Anastasian saapumisen jälkeen päätin että kolmas nukkeni on sitten tämä nukke.



 


  Kisekille on vaihdettu peruukki, chipit ja obitsu. Rakastan tuota hattaran väristä peruukkia. Hån on niin kaunis. Hän oli kaunis stockina mutta nyt hän on vielä kauniimpi. Pullip Pere Noel on yksi niistä harvoista nukkemalleista jotka miellyttää mun silmää myös stockina.








  Aloitan kertomalla vähän tämän neidin luonteesta. Hän on yhdellä sanalla sanottuna diiva. Hän on hyvin turhamainen ja tarkka ulkonäöstään. Hän on aina hyvin huoliteltu. Kynnet täytyy olla viimeisen päälle, hiuksetkin ja jopa tuoksu. Kiseki rakastaa hajuvesiä. Etenkin makeat tuoksut ovat hänen mieleensä.










  Kiseki on diivamaisen kuorensa alla hyvin herkkä ja haavoittuvainen nuori tyttö. Hän rakastaa tanssimista ja unelmoi olevansa menestyksekäs ballerina. Hänen on kuitenkin vaikeaa uskoa unelmiinsa. Hän ajattelee että ne eivät kuitenkaan toteudu.










  Joskus Kiseki haluaisi vain sulkea silmänsä kaikelta ympärillä olevalta. Hän pelkää mokaavansa ja särkevänsä itse oman sydämensä. Hän haluaisi vain vetäytyä omaan yksinäisyyteensä. Suorastaan kadota maan alle myyrien kämppikseksi.










  Onneksi on Fauna. Fauna on Kisekin tyttöystävä. Kiseki rakastaa tätä syvästi. On kuin heillä olisi näkymätön sidos toisiinsa. He ovat aina yhdessä kävipä mitä hyvänsä. Hyvinä ja huonoina aikoina. Fauna jaksaa kannustaa Kisekiä ja Kiseki saa siitä uutta voimaa. Kiseki saa rakkaudestaan voimaa mikä saa hänet suorastaan liitelemään lavalla.











  Kiseki on siis oikeasti kiltti ja herttainen tyttö. Hän rakastaa yli kaiken mansikan makuisia vaahtokarkkeja mutta kieltäytyy syömästä niitä koska pelkää painonsa nousevan. Jos hän sortuu silti sortuu niihin niin hän saattaa nyyhkyttää pitkän tovin Faunan kainalossa. Hän ei kuitenkaan ole sairas vaikka kokeekin herkkujen syönnistä syyllisyyttä. Hän syö, liikkuu ja nukkuu monipuolisesti. Myös kynnen katkeaminen on Kisekille suuri tragedia. Kisekin pinnallisuutta parhaimmillaan.












  Toiset tytöt kadehtivat häntä. He eivät kadehdi sitä miltä hän näyttää. He kadehtivat todellisuudessa sitä miten itsevarmalta Kiseki vaikuttaa ulospäin. He eivät tiedä totuutta. He eivät tunne Kisekiä oikeasti. He myös kadehtivat rakkautta joka vallitsee Kisekin ja Faunan välillä.













  Kiseki jää toisinaan pois tanssitunneilta vaikka hän rakastaa balettia. Hän saattaa kokea sisällään asioidensa olevan solmussa. Ainoa mikä siihen auttaa on se että Kiseki menee pitkälle kävelylenkille Faunan kanssa ja koittaa tämän kanssa purkaa ”solmuja”.













  Kiseki voi aina paremmin mitä enemmän hän on Faunan kanssa. Myös kaunis ja vehreä luonto saa hänet voimaan hyvin. Joskus Kiseki esiintyy Faunalle. Hän esittelee tälle kauneimmat tanssiliikkeensä. Joskus Faunakin saattaa innostua tanssimaan Kisekin kanssa. Oli miten oli, Kiseki on suloinen tyttö. Kisekin esittely oli nyt tässä. Toivottavasti pidit ja nähdään taas seuraavassa postauksessa!









2 kommenttia:

  1. Ihana esittely 😍😍 Hän on niin kaunis ja taiteellisen herkkä 🤩 Hieno hahmo 🤩🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon🥰 Ihanaa saada tällaista palautetta👍♥️

      Poista