keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Kumpaa pitäisi kuunnella?

 


  Heippa taas! Tänään olisi siis Marilynin vuoro. Teen hänestä nyt pitemmän esittelyn. Jos mietitte tuota kuvaa niin inspiroiduin eräästä mangasta. Sen mangasarjan nimi on Shugo Chara ja siinä yhdellä hahmolla on kaksi suojelushahmoa jotka näyttävät enkeliltä ja pirulta. Aloin sitten miettiä miltä näyttäisi jos jollain mun nukella olisi tuollainen suojelushahmo. Niinpä tuo kuva syntyi. Siinä Marilyn nyt sitten ihmettelee kumpaa suojelushahmoaan hän kuuntelee.

  Tosiaan tänään päästään tutustumaan syvemmin Marilyniin. Joten mennäänpä suoraan asiaan. Toivottavasti pidätte tästäkin postauksesta!



Esittelyssä: Marilyn


  Marilyn on siis mun ihan ensimmäinen nukke. Hän on malliltaan Pullip Kore ja saapui mulle 21. huhtikuuta 2022. Marilynille on vaihdettu Lutsin peruukki ja obitsu-keho. Kokeilin hänelle yhdessä vaiheessa toisenlaistakin peruukkia mutta se ei sopinut hänelle. 
  Innostuin nukeista jo ennen Marilynin hankkimista mutta en silloin vielä ollut Pullip-keräilijä. Aloitin nukkeilun barbieilla. Näin netissä kuvia näistä söpöistä pallopäistä ja innostuin heti.
  Ensimmäistä nukkea tilatessani mietin lähinnä että hankin sellaisen nuken joka miellyttää silmääni ollessaan stock kuntoinen. Sitten silmiini osui tämä malli. Pullip Kore on ehdottomasti mun lempi nukkemalli. Hetken netistä etsittyäni löysin kaupan jossa tämä nukke oli myynnissä. Enkä siinä oikein muuta miettinyt kuin että haluan juuri tämän nuken. Koska Marilyn on ensimmäinen nukkeni niin on hänellä aivan erityinen paikka mun sydämessä.











  Sitten kerron vähän Marilynin hahmosta. Hän on 16-vuotias tyttö. Hän eleli lähes koko lapsuutensa ihmisperheessä. Hänen elämänsä vaikutti täydelliseltä. Liiankin täydelliseltä. Hän oli todella onnellinen mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta. (Varoitan tähän väliin että on tulossa juonipaljastuksia liittyen Kaksosten tarinaan!) Marilyn sai tietää olevansa kaksonen. Hänen lähes identtinen kaksossiskonsa Anastasia ilmaantui oven taakse. Se oli Marilynille iso shokki ja yllätys.













  Eikä siinä ollut vielä kaikki. Marilyn sai tietää olevansa puolijumalatar ja olevansa sukua Viisauden jumalattarelle. Hänessä piilee suurta voimaa. Siksipä Marilyn alkoi harjoitella voimiensa käyttöä Anastasian kanssa.










  Luonteeltaan Marilyn on hyvin lempeä ja äidillinen. Hän ei halua omia lapsia mutta pitää lapsista. Marilyn on myös hyvin eläinrakas ja rakastaa luontoa kuin se olisi osa häntä. Marilynillä on vahva yhteys maan voimiin sillä Maan jumalatar on hänen äitinsä sisko. Marilyn ja Anastasia ovat siis tietämättään Daisyn serkkuja.












  Vaikka Marilyn on lempeä ja äidillinen niin on hän myös hyvin temperamenttinen. Hän inhoaa yli kaiken valehtelua. Marilyn on joskus niinkin tulinen että hän saattaa alkaa huutaa. Välillä tuntuu että tunteet hallitsevat enemmän häntä kuin hän niitä.















  Kerran Marilyn aiheutti Mystic Hillssissä monta päivää kestäneen lumimyrskyn. Myrsky oli niin raju että Anastasia luuli sen olevan ennusmerkki liittyen maailmanloppuun. Lopulta Marilyn oppi hallitsemaan voimiaan paremmin. Hänellä on vielä opittavaa mutta kyllä hän pärjää nyt jotenkin.














  Marilyn rakastaa yli kaiken tuota farkkutakkiaan ja minihameita. Hänellä on selkeä oma tyyinsä pukeutua. Vaatteet saavat tämän neidin tuntemaan olonsa vahvemmaksi ja itsensä itsevarmaksi. Mutta tässäpä tämä nyt olisi. Nähdään taas seuraavan postauksen merkeissä!







2 kommenttia:

  1. Uusi tausta on ihana, luonto on siinä niin kaunis.
    Kyllä oli ihanan hauska ja kuvaileva esittely 🥰😍 Hyvin huomaa, että tällä tytöllä on aivan erityinen paikka sun sydämessä 😉😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan super paljon niin ihanasta kommentista🥰 Ihanaa että pidit👍

      Poista