lauantai 7. syyskuuta 2024

Metsänneito

 


  Heippa taas! Kävin tänäänkin kuvaamassa mutta koska mulla on vielä osa eilisistä kuvista postaamatta niin saatte tällä kertaa nähdä ne. Tosiaan. Kuten tuosta kuvasta varmaan huomaatte niin Kesä on saanut uuden peruukin. Rakastan sitä. Rakastan todella paljon.

  Olen niin innoissani nyt tällä hetkellä eräästä mun vanhasta nukesta. Julia on lähinnä lojunut vitriinissä koko ajan sen jälkeen kun hän kotiutui luokseni. Nyt kuitenkin uuden hahmon ja ulkonäön myötä innostus on huipussaan! Pääsette siis tänään tutustumaan Juliaan paremmin. Joten tässäpä tulee. Olkaapa hyvät!



Esittelyssä: Julia


  Julian sain siis joululahjaksi 24. joulukuuta 2023. Tää malli vaan oli niin suloinen. Mun oli ihan pakko saada se. Tämä tyttö on tilattu Pastellikeijukaiselta. Jännitettiin ehtiikö nukke jouluksi. Mutta ehtipä hyvin.
  Alkuun Julia innosti vain pari päivää. Sen jälkeen unohdin hänet vitriiniin. Niin karulta kuin se kuulostaakin. Julia ei oikein inspiroinut koska hän oli alunperin stock kuntoinen enkä oikein pidä stock vartaloista. Liian vaikeaa kuvata. Mutta nyt neidillä on obitsu, uudet chipit ja uusi ihana peruukki! Julia on niin suloinen nyt! Olen tyytyväinen.










  Julia on 17-vuotias tyttö. Hän on aina luullut olevansa ihminen. Kun hän oli vauvan muodossa niin eräs pariskunta löysi hänet. Julia makasi lehtikasassa ja itki. Pariskunta ihmetteli aluksi että mistä vauvan itku kuului. Pariskunta näki lähtikasassa vauvan. Kun he nostivat vauvan syliinsä niin vauva alkoikin hymyillä ja nauraa iloisesti.











  Se pariskunta joka löysi hänet ei kertonut totuutta Julialle. Julia luuli olevansa heidän tyttärensä. Totuus paljastui Julialle. Eräänä päivänä kävelyllä Julialle sattui jotain outoa. Oli alku syksy. Hän huomasi pystyvänsä niin sanotusti mielensä avulla ”maalaamaan” metsän syksyn väreillä. Hänen sormensa hehkuivat. Julia ymmärsi ettei hän ollut ihminen.















  Seuraavaksi kerron vähän Julian luonteesta. Hän on avarakatseinen ja lämminsydäminen tyttö. Hän on täynnä lapsenomaista iloa ja vapautta. Siitä huolimatta että hän on välillä vähän lapsenomainen niin hän osaa olla myös hyvin pikkuvanha. Julia on myös kiltti ja rauhallinen. Hän ei suutu kovinkaan helposti.














  Julia on hyvin avulias ja sankarillinen. Hän mielellään auttaa muita. Ihan ilman taka-ajatuksia. Julia on joskus vähän liiankin kiltti. Hän on myös melkein koko ajan iloinen. Hän mielellään vitsailee ja pelleilee. Hän rakastaa sitä kun muut ovat iloisia. Hän pitää siitä kun toiset nauravat hänen jutuilleen.












  Julia on syksyn henkilöitymä ja se näkyy niin että Julia rakastaa yli kaiken syksyä. Hän rakastaa värejä ja lämpimiä neulepaitoja. (Raukka tarvitsisi jonkun ihanan neuleen mutta olen surkea tekemään sellaista.) Julia rakastaa myös mm.  kirjoja, matkustelua ja uuden oppimista. Hän jopa lapsena kävi mielellään koulussa.













  Julia on eläinrakas tyttö. Jos Julia saisi päättää niin hänen kotinsa olisi eläintarha. Hän on myös vegaani. Kaiken tämän lisäksi Julialla on lemmikkinä hamsterityttö nimeltään Baby.















  Julia miettii usein sitä mistä hän on kotoisin. Ketkä ovat hänen oikeat vanhempansa? Jokin hänessä kuitenkin sanoo ettei hänellä ole sellaisia. Hän kokee että hän on hyvin onnellinen adoptiovanhempiensa kanssa.













  Mutta tässäpä oli esittely Juliasta. Toivottavasti pidit ja nähdään taas seuraavassa postauksessa. Muuten; Ihanaa alkanutta syksyä kaikille!


4 kommenttia:

  1. Julia kuulostaa mukavalta tytöltä ja uusi peruukki sopii hännelle hyvin!❤️

    VastaaPoista
  2. Onpa hän tosi suloinen 😍😍 Ja aivan ihana luonne 😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanaa että pidät hänestä🥰👍

      Poista