perjantai 13. syyskuuta 2024

Pahatar ja Prinsessa Ruusunen

 

  Heippa taas! Ette arvaakaan mitä tänään tapahtui! 25 vuotta tuli mun elämässä tänään täyteen. Hyvää syntymäpäivää siis minulle! Vaikka syntymäpäiväni on tänään niin varsinainen juhla on huomenna. Jännää!

  No entäpä mistä sain idean tuohon kuvaan ja otsikkoon? Sain idean Disney-sadusta kuten ehkä tajusitte. Pahatar on mielenkiintoinen pahis, ei mulla muuta.

  Noh mitä tämä postaus pitää sitten sisällään? Ajattelin esitellä teille nyt sitten vuorostaan Kristiinan. Hän on lempi nukkeni koska olen kiintynyt hänen hahmoonsa. Hieman kuumottaa että onnistunko kertomaan hänestä ilman että paljastan liikaa kirjastani. Mutta yritetään. Mennäänpä siis asiaan. Olkaapa hyvät, tässä tulee Kristiinan esittely!



Esittelyssä: Kristiina


  Kristiina on malliltaan Pullip My Melody x HEN-NAKO. Olen vaihtanut hänelle siniset chipit, obitsun ja tuon ihanan Lutsin peruukin! Tää kyseinen malli on ollut mun mielestä aina ihana. Rakastan tota meikkiä yli kaiken. Ensin ajattelin etten hanki tätä mallia mutta toisin kävi.










  Olen siis itse suunnitellut tuon punaisen takin. En kuitenkaan ommellut itse vaan sain apua. Punainen takki liittyy Kristiinan hahmoon ja tarinaan. Hän ei koskaan riisu takkia päältään. Tuntuu että takki on osa häntä. Se on osa hänen persoonaansa.










  Kristiina on hahmoistani kaikkein rakkain. Hän oli aluksi arka mutta hänestä tuli rohkeampi. Hän on sitä mieltä ettei kukaan muu häntä suojele paitsi hän itse. Hän tulee melko kurjista kotioloista.












  Kristiina on luonteeltaan vakava. Kurjat kokemukset ovat tehneet hänestä kyynisen. Hän ei ole saanut viettää lapsuuttaan. Hän joutui aikuistumaan jo pikkulapsena.











    Kristiina on päähenkilönä esikoiskirjassani. Kyseessä on eräänlaista kauhua. Yliluonnollista ja psykologista kauhua. Niiden sekoitusta. Tuleva kirjani on suunnattu nuorille aikuisille mutta en kiellä nuorempien tai vanhempien lukemasta sitä.











  Kristiina on lesbo. Hän on tiennyt sen aina. On kuitenkin ihmisiä jotka eivät sitä hyväksy. Kristiina ei kuitenkaan välitä heidän puheistaan. Hän on päättänyt olla oma itsensä.
  Kristiina tykkää selailla pöytätietokoneellaan nettiä. Hän ei kuitenkaan kirjoittele keskustelupalstoille eikä ole sosiaalisessa mediassa. Hän tykkää vain seurata sivusta kun toiset keskustelevat. Jos Kristiina saisi valita minkä vain supervoiman niin se olisi näkymättömäksi muuttuminen.
  Hän on erittäin kiinnostunut enkeleistä ja pitää kivistä ja kristalleista. Hän pitää kaikesta nostalgisesta kuten esimerkiksi kiiltokuvista, postimerkeistä ja vanhojen valokuvien katsomisesta.













  Kristiina ei ole ihminen. En kuitenkaan paljasta mikä hän on. Saatte selville lisää Kristiinasta jos luette kirjani. Mainostan sitä täällä kyllä sitten kun sen aika tulee. Mutta tää taisi olla nyt tässä. Kiitos kun luit postauksen ja nähdään taas ensi kerralla!


2 kommenttia: