tiistai 3. syyskuuta 2024

Ensimmäinen lento

 


  Heippa taas! Jos ihmettelette otsikkoa niin sanon näin alkuun; ei, en ole itse lentämässä mihinkään. Tuota yllä olevaa kuvaa mulle tuli mieleen itsekeksimäni tarina nuoresta noidasta joka jännittää ensimmäistä lentoaan luudalla. Hän on epävarma ja miettii onnistuuko siinä. Lopulta hän luottaa voimiinsa ja huomaa olevansa ilmassa. Että sellainen hauska tarina.

  Tänään olisi vuorossa pitempi esittely Primrosesta. En ole kuvannut häntä vähään aikaan mutta nyt tällä hetkellä hän inspiroi huimasti. Tällä hetkellä oikeastaan kaikki nuket inspiroivat mutta Kesän (joka on lempi nukkeni) saapumisen jälkeen en ole saanut mielestäni tarinaa jonka aion kirjoittaa joskus hänestä. Vielä puuttuu muutama juttu niin sitten sen jälkeen pääsen kuvailemaan hänen tarinaansa. Olen siitä innoissani.

  Mutta pitemmittä puheitta mennäänpä sitten Primrosen esittelyyn. Olen nyt niin innostunut kirjoittamaan. Toivottavasti pidätte tästä postauksesta!




 Esittelyssä: Primrose


  Primrose on siis @dollylollies :n meikkaama Pullip. Hän on Pullip Make It Own ja hänen ihon sävynsä on pale. Primrosen saapumispäivämäärä ei oikein ole tiedossa koska unohdin merkitä sen ylös kun tämä nukke saapui mulle. Ehkä uskallan arvata. Ehkä joskus maaliskuussa vuonna 2024?
  Primrose oli aika työläsprojekti. Piti lähettää hänet silloin meikattavaksi, piti hankkia sopivat chipit (onneksi @pastellikeijukainen teki nuo ihanat chipit, kiitos paljon) ja tuo mekko. Peruukista ja obitsusta puhumattakaan. Kun näin tuon mekon myynnissä niin se suorastaan kirkui Primrosen nimeä. Olihan sekin pakko ostaa. Jos tuon mekon tekijä lukee tätä niin kiitos vielä kerran hänelle! Oli miten oli, tuo mekko on täydellinen Primroselle.
  Vaatteista puheen ollen haluaisin löytää Primroselle egl-muotiin sopivia vaatteita. Sellaisia gothic-tyylisiä. Olen itse innokas egl-muodin harrastaja. Sweet on enemmän se mun juttu mutta Primroselle sopii paremmin gothic. Joten mistähän sellaisia vaatteita voisi löytää? Vinkit ovat tervetulleita. Etsin myös tälle neidille päivänvarjoa. Mieluiten mustaa. Jos tiedätte mistä voisi löytyä niin taas kerran vinkit ovat todellakin tervetulleita.






  Sitten itse hahmoon. Primrose on siis vampyyri ja elänyt 1600-luvulla. Hän oli 15-vuotias kun hänet kruunattiin kuningattareksi ollessaan vielä ihminen. Astuessaan valtaan Primrose tunsi olonsa epämukavaksi. Hän pelkäsi suurta valtaa jota kruunaamisesta seuraisi. Primrose kun oli hyvin ujo ja epävarma.








  Juurikin epävarmuutensa vuoksi Primrose näki parhaimmaksi luottaa läheisimpään neuvonantajaansa. Neuvonantaja kun oli hänelle niin kuin oma äiti tai sisko. He olivat hyvin läheiset. Hän luotti neuvonantajaansa.






  Se mitä Primrose teki oli iso virhe. Monet hovissa koittivat varoittaa neuvonantajasta. Primrose ei kuunnellut. Hän sanoi tuntevansa neuvonantajansa ja luottavansa tähän.










  Samaan aikaan öisin hovin ulkopuolella kylässä oli aivan uudenlainen uhka. Vampyyrit hyökkäilivät ihmisten kimppuun. Ihmisten ja vampyyrien välillä oli eräänlainen taistelu. Osa ihmisistä nousi vampyyrejä vastaan ja osa ihmisistä muuttuivat vampyyreiksi.
  Vampyyrit vaativat itselleen oikeuksia. Ihmiset kuitenkin näkivät vampyyrit ikinuorina hirviöinä. Osa ihmisistä alkoivat metsästämään vampyyrejä hirviöinä. Primrose eli ulkopuolella tästä kaikesta hovissaan turvassa samaan aikaan kylässä vallitsi öisin täydellinen kaaos.









  Eräänä yönä Primrose tarkkaili tapahtumia parvekkeelta. Hän tunsi olonsa surulliseksi ja mietti miten hän ratkaisisi ongelman valtakunnassaan. Oli hänen 20-vuotissyntymäpäivä. Kun hän aikoi mennä nukkumaan neuvonantaja hiipi hiljaa hänen huoneeseensa. Primrose räväytti silmänsä auki juuri ajoissa nähdäkseen naisen torahampaat. Samassa Primrose tunsi jonkin olevan toisin. Vasta silloin hän ymmärsi mitä tapahtui. Neuvonantaja oli vampyyri ja Primrosea oli purtu. Primrose oli järkyttynyt. Sitten hän kuuli sanat joita hän ei unohda koskaan:
”Olen pahoillani.”










  Samassa Primrose pakeni yliluonnollisella vauhdilla hehkuvan punaisilla silmillään yöhön. Eikä valtakunta kuullut hänestä enää sen jälkeen. Ennen katoamistaan Primrose halusi kysyä vain yhtä asiaa. Miksi neuvonantaja teki niin hänelle? Miksi neuvonantaja muutti hänet vampyyriksi. Nainen sanoi että vampyyrit olettivat Primrosen auttavan heitä saamaan heidän haluamansa oikeudet mikäli hän olisi itse vampyyri. Vampyyrien suunnitelma meni siis pieleen.







  Vielä vähän yleistietoa mun keksimistä vampyyreistä. He eivät pala jouduttuaan päivänvaloon. He saavat palovammoja joutuessaan suoraan auringon valoon kylläkin. Joten Primrose voi ulkoilla myös päivisin. Kunhan aurinko ei paista. Esimerkiksi pilvinen tai sateinen sää käy hänelle hyvin.








  Entä juoko Primrose verta niin kuin vampyyrit yleensä? Primrose ei juo. Hän on pitkän harjoittelun jälkeen onnistunut vastustamaan verenhimoa. Hän on niin sanotusti vegaanivampyyri. Hän päätti alkaa vastustaa verenhimoa koska hän ei omien sanojensa mukaan halua olla hirviö. Mutta tämä esittely oli nyt tässä. Toivottavasti pidit. Nähdään seuraavassa postauksessa!


2 kommenttia:

  1. Todella hieno ja kekseliäs esittely ja syvällinenkin - voi käydä hassusti jos luottaa vääriin tyyppeihin. Oli mukava kuulla, miten hänestä tuli vampyyri ❤️❤️.

    VastaaPoista