tiistai 10. syyskuuta 2024

Kettuko vain?

 


  Heippa taas! Vähän erilaisempaa kuvaa tänään. Tällä kertaa Julia on ihmiskettu! Mielestäni tämä kuva on aika hauska ja suloinen.

  Mulle on tulossa muuten pian mun pitkäaikainen unelmanukke! Olen haaveillut tästä ihanuudesta jo aika kauan (viime keväästä asti?). En voi millään käsittää että tulen vihdoinkin hänet saamaan! Mutta niinpä niin. Odottelen häntä siis. Oli pakko hehkuttaa. Ihan pakko.

  Tänään olisi taas nukke-esittelyn paikka. Tällä kertaa on Daisyn vuoro. Tässä kohtaa varoitan taas juonipaljastuksista. Mutta tässäpä tulee. Toivottavasti pidätte!


Esittelyssä: Daisy


  Daisy on malliltaan Pullip Karen. Haaveilin hänestä useamman kuukauden etsien häntä kaikkialta. Lopulta löysin hänet kivaan hintaan Ebaysta. Daisylle on vaihdettu chipit, peruukki ja obitsu. Neiti kotiutui 10. tammikuuta 2024.












  Seuraavaksi kerron vähän Daisyn hahmosta. Daisy on maan jumalattaren tytär. Hän luuli aluksi olevansa metsän nymfi. Hän sai kuitenkin Kantaja-kuvatarinassani tietää olevansa puolijumalatar. Daisy oli heti perillä miten voimia tulisi hallita. Avery (joka on Daisyn tyttöystävä) kuitenkin pelkäsi Daisyn voimia aluksi.












 Taustastaan huolimatta Daisy inhoaa metsäänsä. Hän koki olevansa siellä ansassa. Nyt kun hänellä on vapaus valita niin hän valitsee Averyn ja kaupungin. Kuvittele; 16 pitkää vuotta vain yhden puun ympärillä vahtimassa ettei kukaan kaada sitä keskellä metsää ilman mitään seuraa. Daisy on täysin kyllästynyt siihen. Nyt hän on vapaa. Eikä hän aio enää koskaan palata vanhaan.














  Daisyn mielenkiinnonkohteisiin kuuluu mm. muoti, matkustelu ja luonnonsuojelu. Vaikka hän ei aio koskaan enää palata vanhaan kotiinsa niin hän silti rakastaa edelleen luontoa, lintujen laulua ja kesää. Daisyn mielestä hyvään kesälomaan kuuluu aina jokin pieni tai suurikin seikkailu. Ja parasta on kun hänen tyttöystävänsä Avery on mukana.















  Daisy on luonteeltaan sarkastinen ja joskus jopa ihan ironinen. Nuorempana Daisy oli hyvin ujo mutta nykyään hän on paljon itsevarmempi. Averyn kanssa vietetty aika on kai auttanut. Daisy ei hätkähdä mistään pienistä ongelmista. Hän on reipas ja rohkea tyttö joka on aina valmis uuteen.















  Hänessä on kuitenkin myös tietynlaista herkkyyttä. Hän on hauras kuin kukka ja hento kuin kesätuuli. Mutta siinäpä se olikin. Toivottavasti piditte tästäkin!













2 kommenttia:

  1. Ihana esittely: hienot kuvat ja tosi sujuva kerronta - osaat tosi mielenkiintoisesti kuvata heidän luonnettaan 🥰😍😍 Nää esittelyt on tosi kivoja, pidän niistä tosi paljon ❤️😍😍😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️❤️❤️ Ihanaa että olet tuota mieltä❤️

      Poista