perjantai 6. syyskuuta 2024

Uusi nukke!

 


  Heippa taas! Nyt on hyvä hetki kertoa teille että mulle saapui eilen uusi nukke! Hän on siis Pullip Rozliotta ja näette hänet pian. Sitä ennen kerron teille jotain.

  Julia (Pullip Merl), Kiseki (Pullip Pere Noel) ja Kristiina (Pullip My Melody x HEN-NAKO) ovat saaneet uudet silmät, peruukin ja obitsun. Haaveena olisi hommata lopuillekin nukeille obitsut ja uudet peruukit yms. Aion myös paljastaa pian Julian ja Kisekin uudistuneet hahmot. En kylläkään tässä postauksessa.

  Tänään aion esitellä uuden nukkeni Dyxasisin (Pullip Rozliotta). Dyxasis on todella kaunis stock kuntoisenakin mutta olen siis vaihtanut hänelle peruukin, silmät ja obitsun. Pitemmittä puheitta. Näytän hänet teille.



Esittelyssä: Dyxasis


  Tässä on Dyxasis. Hän on Pullip Rozliotta ja hänelle on vaihdettu obitsu, peruukki Leekeltä ja chipit Etsystä. Hän on mielestäni niin kaunis. Yksi kauneimpia nukkeja mitä mulla on. Hänen hahmonsa on myös erityisen rakas ja tärkeä mulle.














  Keksin hänen hahmonsa tänä vuonna siinä kevään ja kesän vaihteessa. Miettiessäni miten Uneksija tarina päättyisi niin aloin miettiä millainen pahis voisi esiintyä sen jatkotarinassa. Niin Dyxasisin hahmo sai alkunsa.
















  Dyxasis on kaunis mutta jokseenkin julma. Hän on totuuden jumalattaren ja koston jumalattaren tytär. Hänellä on siis kaksi äitiä. Dyxasis ei osaa valehdella mutta hän osaa vältellä totuuden kertomista. Liika rehellisyys on Dyxasisin mielestä enemmän kirous kuin lahja. Koska Dyxasisin toinen äiti on koston jumalatar niin hän on perinyt julmuutensa tältä jumalattarelta.
















  Dyxasis on kuitenkin paljon muutakin kuin julma tai ilkeä. Hän on lämmin, empaattinen ja kiltti. Mutta vain niille jotka ansaitsevat sen. Hän on myös todella itsevarma. Joskus ehkä vähän liiankin. Dyxasis osaa olla suorastaan todella itserakas ja turhamainen.














  Dyxasisilla on kuitenkin herkkä rakkautta kaipaava sielu. Kukaan ei tiedä siitä. Tai oikeastaan on olemassa yksi nukke jolle hän on paljastanut hauraan sielunsa. Kukaan ei tiedä kuka tämä oli mutta Dyxasis rakasti tätä syvästi.













  Dyxasis ei luota helposti kehenkään. Hän on hyvin epäluuloinen. Hänen ystävyytensä ja luottamuksensa täytyy ansaita. Dyxasis on lyhyesti sanottuna voimakas luonteinen. Sen vuoksi monet kiertävät hänet kaukaa.















  Dyxasis tulee esiintymään Kesytön-kuvatarinassani. Mutta siinäpä oli tämä postaus. Toivottakaa siis Dyxasis tervetulleeksi! Nähdään taas seuraavassa postauksessa!


2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta nukesta, hän on siis tosi tosi kaunis, superihana ja erikoinen 🥰 Tosi kiinnostava hahmo 😍😍

    VastaaPoista