maanantai 2. syyskuuta 2024

Yön valtakunta

 



  Heippa taas! Tänään olisi luvassa Averyn esittely. Olen jo esitellyt Kesän ja Blairin. Tarkoitus olisi esitellä kaikki mun nuket samalla tavalla pitkästi. Lyhyemmät esittelyt löytyy nukkeprofiileista.
  Kerron vielä vähän tuosta yllä olevasta kuvasta. Tulevassa kuvatarinassani Kesä on kotoisin maailmasta jossa kasvaa puita joiden lehdet ovat vaaleanpunaisia. Kesän maailmassa yö on päivää pitempi. Siksi siis kuu eikä aurinko. No mutta. Saatte tietää tuosta maailmasta lisää kun alan julkaista kuvatarinaa. Päästän teidät nyt kuitenkin lukemaan Averyn esittelyä. Toivottavasti pidätte!





Esittelyssä: Avery


  Elikkä siis. Avery on siis mallia Pullip Kirakishou 2014. Hän on yksiä vanhimpia nukkejani. Ostin hänet Pullip Stylestä. Hän saapui 28. tammikuuta 2023. Hän oli siis neljäs nukkeni. Kun Avery saapui olin aluksi aivan innoissani. En kuitenkaan raaskinut päästää tätä raukkaa ulos paketistaan. Ja sen jälkeen unohdin hänet pakettiin noin vuodeksi. Lopulta kuitenkin päätin avata paketin. Onneksi avasin. Nykyään tällä neidillä on erityinen paikka mun sydämessä.
  Avery on siis esiintynyt kahdessa kuvatarinasarjassa. Hän oli Sydänten talvessa ns. päähenkilö. Kantaja-niminen kuvatarina jatkaa Sydänten talvea. Kantajassa päähenkilöt ovat Avery ja Daisy lähinnä vaikka siinä esiintyy myös muitakin nukkeja.








  Avery on siis 17-vuotias tyttö. Sydänten talvi -kuvatarinan alkaessa hän on onnistunut särkemään sydämensä. Hän oli nimittäin syvästi ihastunut yhteen tyttöön. Kun tämä ujo suloinen Avery oli matkalla kertomaan Ullalle tunteistaan niin hän näki jotain kamalaa. Myöskään tunteiden tunnustaminen ei ole tälle tytölle helppoa. Hän kun on niin ujo.
  Avery näki Ullan puhuvan toisen tytön kanssa. Kun hän meni lähemmäs hän näki kuinka tytöt halasivat toisiaan ja lopulta suutelivat. Eikä siinä kaikki. Tyttö joka vei Ullan Averyltä on Averyn paras ystävä Alice.










  Näkemänsä jälkeen Avery pakeni paikalta ilman että kumpikaan tytöistä huomasi. Avery juoksi metsään ja purskahti siellä itkuun. Metsässä hän tapasi sitten muitakin nukkeja. En paljasta enempää jos et ole lukenut vielä Sydänten talvea.












  Mutta palataanpa ajassa hieman taaksepäin. Averyllä on surullinen menneisyys jota ei hänestä oikein päällepäin näe. Averyn vanhemmat kuolivat veneonnettomuudessa tytön ollessa 16-vuotias. Avery on siis orpo.
  Pitkään Avery eli linnoittautuneena kotiinsa. Niin kauan että ympärillä olevat huolestuivat. Sitten hänen paras ystävänsä Alice päätti suoraan sanoen raahata Averyn ulos ihmisten ilmoille.












  Alkuun Avery ei ilahtunut Alicen ajatuksesta. Hän kuitenkin luotti Aliceen ja lähti tämän kanssa ovesta ulos. Häntä pelotti se mitä toiset nuket ajattelisivat hänestä. Hänhän on jäänyt orvoksi.









  Onneksi on Alice. Niin Avery ajatteli. Averyn teki niin pahaa asua vanhassa kodissaan ilman vanhempiaan että Alice päätti majoittaa hänet. Avery oli siitä todella kiitollinen.
  Kaikista ongelmista huolimatta Avery, Alice ja Ulla asuivat sovussa pitkään saman katon alla. Avery ei koskaan kertonut heille mitä hän tunsi aikoinaan Ullaa kohtaan. Ainoastaan Erika tietää mutta myöskään hän ei ole kertonut Averyn salaisuutta kenellekään.










  Nykyään Averyllä on oma tyttöystävä nimeltään Daisy. Avery asuu omillaan Daisyn kanssa. Hän myös työskentelee yhtenä nukkejen maailman kuuluisimpana näyttelijänä. Hän matkustelee paljon ja ajelee hienolla limusiinillä. Vaikka Avery onkin menestynyt niin hän rakastaa edelleen Daisya syvästi. He ovat todella onnellisia. Daisyn kanssa seurustelu tekee Averystä itsevarmemman ja nyt Avery uskaltaa jo seikkaillakin Daisyn kanssa rinnakkaisissa todellisuuksissa.
  Eipä tule nyt muuta mieleen. Toivottavasti pidit tästä esittelystä. Nähdään seuraavassa postauksessa!


2 kommenttia:

  1. Hieno esittely 🤩 - ja sitähän sanotaan, että asioilla on taipumus järjestyä. Ihanaa että Avery on nyt onnellinen 🥰

    VastaaPoista