lauantai 18. toukokuuta 2024

Uusi nukke

 


  Heippa taas! Oli aivan ihana päivä! Oltiin äidin ja äidin miesystävän kanssa ihailemassa kirsikankukkia. Ennen sitä sain erittäin iloisen yllätyksen sillä uusi nukkeni olikin saapunut. Joten tietenkin se haettiin.

  Joten nyt esittelen hänet teille. Hänen nimensä on siis Victoria ja hän on Pullip Make It Own. Hänet on customoinut instagramista @dollylollies . Olen erittäin tyytyväinen tähän nukkeen. Victoria on niin kaunis ja näyttää ihan siltä miltä pitääkin.

  Oletteko koskaan tunteneet sellaista ilon tunnetta kun saatte käsiinne unelmanuken? Siltä se tuntui kun sain Victorian ulos paketista. Victoria vastaa täysin sitä millaiseksi hänet kuvittelinkin. Hän on ehkä sitäkin kauniimpi. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen.

  Tarkoitus olisi alkaa jossain vaiheessa alkaa kuvaamaan kuvatarinaa myös Victoriasta ja Primrosesta. Odottelen tällä hetkellä erästä ostosta kuvatarinaa varten. En voi tehdä tarinaa ennen kuin tämä ostos saapuu. Nukkeprofiilin Victoriasta aion tänään kyllä tehdä.

  Mutta nyt seuraavaksi siihen parhaaseen osuuteen eli kuviin. Mulla oli oikein hauskaa näitä kahta neitiä kuvatessa. Tykkään niin paljon näistä kahdesta neidistä. Mutta nyt kuviin.





^ Siis rakastan tätä kuvaa, kirsikankukat ovat ihania🌸


^ Tässä siis Victoria, eikö hän olekin kaunis?



















Ensi kertaan!


2 kommenttia: