keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Ehkä kaunein nukkeni ikinä

 


  Heippa taas! Ihanaa, alkaa olla jo niin kesäistä ja aurinkoista! Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu nyt vähän parempaa. Huomenna menen kyllä ehkä ulos kuvaamaan jos vaan ehdin.

  Kuten otsikosta voi päätellä niin tällä hetkellä yksi nukke on täysin lumonnut mut. Nimittäin kyseessä on @dollylollies :n tekemä custom pullip. Tiedän, olette nähneet jo kuvankin nukesta ilman peruukkia ja vaatteita. Mutta nyt nukke on valmis esiteltäväksi.

  Kyseessä on siis Pullip Make It Own paketti jonka lähetin customoitavaksi. Oli tosi jännää ja nukesta tuli ihana. Voin siis suositella @dollylollies hyvä customoijana. 

  Mutta palataanpa sitten itse nukkeen. Nuken nimihän on siis Primrose. Primrosen hahmoa olen pyöritellyt jostain 2019 alkaen. Hän on ns. kiltti vampyyri. Hän muuttui vampyyriksi 1600-luvulla. Hänenkin tarinansa aion toteuttaa kuvatarinoiden muodossa.

  Ennen kuin näytän teille itse nuken niin kerron teille mistä olen hankkinut kaikki Primrosea varten. Chipit on tehnyt @pastellikeijukainen tilaustyönä. Ja mekko on ostettu eräältä nukkeharrastajalta jonka nimeä en nyt muista.

  Mutta nyt niihin kuviin. En tiedä tekeekö nämä kuvat oikeutta Primrosen kauneudelle. Mutta yritetty on ainakin.










Ensi kertaan!

4 kommenttia:

  1. Kaunis ja erikoinen, salaperäinen hahmo 🤩 Hyvä että kerroit hänen olevan kiltti 😅

    VastaaPoista
  2. Primrosen face up on todella kaunis, hänet on kustomoitu niin hyvin! Kuvat oli myös kauniita ja odotan lisää kuvia Primrosesta

    -Omenan nukketiimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥️ Ja lisää kuvia tästä neidistä on todellakin tulossa😄

      Poista