lauantai 31. elokuuta 2024

Viimeinen kesäilta

 


  Heippa taas! En voi uskoa että huomenna alkaa syyskuu! Jään ikävöimään kesää ja auringon paistetta. Toivotaan että tulee kaunis ja värikäs syksy. Tämä on siis tavallaan viimeinen kesäilta joten tässä teille kuva mun rakkaasta Kesästä viettämässä kesäpäivää auringonkukkien keskellä.

  Eräs ystäväni (olette kaikki ystäviäni) instagramista ehdotti että tekisin välillä pitempiä blogipostauksia mun nukeista. Joten päätin aloittaa tekemään sellaisia. Ja aloitan nyt Kesästä. Joten aloitetaanpas nyt.



Esittelyssä: Kesä


  Mistä aloittaisin? Kesä on siis custom Pullip. Ostin hänet @honnyworld :ltä. Hän on yksi lempinukeistani tällä hetkellä. Hänelle on tulossa uusi peruukki mutta muuten en tee hänelle mitään muokkauksia. Hän olisi täydellinen näinkin. Mutta katsotaan nyt kumman peruukin jätän hänelle pysyvästi. Mutta seuraavaksi Kesän hahmon ja taustatarinan pariin.
  Kesä on tosi hauras ja herkkä sielu. Hän rakastaa kukkia ja linnunlaulua. Hän rakastaa taidetta ja kiiltokuvia. On myös monia muita asioita joita hän rakastaa. Hän rakastaa yli kaiken rakkausrunojen kirjoittamista ja toivoo voivansa esittää ne jollekin tärkeälle, valitulle. Hän on siis hyvin romanttinen ja suorastaan välillä samaistuu nukkejen maailman rakkauden jumalattareen. Heissä on jotain samaa. Jotain herkkää ja niin haurasta mikä on helppo särkeä.




 Herkkyytensä ja hauraan luonteensa vuoksi Kesä onkin vetäytynyt torniinsa kirjoittamaan rakkausrunoja. Hän on ollut siellä siitä asti kun hän pakeni. Vaikka Kesä on herkkä niin hän on myös tulinen. Ei kuitenkaan samalla lailla kuin muut nukkeni. Hän on hyvin rauhallinen. Häntä rauhallisempaa jumalatarta saa hakea. Kun Kesä suuttuu hän näyttää sen katkaisemalla välit sanomatta mitään toiselle. Jos hän suuttuu todella niin se näkyy erilaisina kesämyrskyinä. Hän hallitsee kyllä silti voimansa melko hyvin.



  Kesällä on myös melko surullinen ja yksinäinen taustatarina. Hän on syntynyt ihmisten syvästä rakkaudesta kesää kohtaan. Koska se on valtaosan suosikki vuodenaika. Ainakin näiden keksimieni hahmojen maailmassa. Aina kun tuli kesä ihmiset olivat iloisia. Niistä tunteista kesälle tuli halu olla olemassa. Niinpä kesä sai oman henkilöitymän.



    Kesä seurasi ihmisten toimintaa sivusta. Hän oletti ja luuli että ihmiset ovat koko ajan iloisia ja hyväntahtoisia. Hän maalaili mielessään pitkään sitä miten söpöjä, kilttejä ja iloisia ihmiset olisivat. Hän kuvitteli mielessään mitä kaikkea hän tekisi ihmisystäviensä kanssa. Myöhemmin hän tajusi olevansa liian naiivi.


  Kesä rakasti ihmisiä. Kesä todella rakasti heitä. Vaikka hän ei ollut koskaan puhunut ihmisille. Hän luuli ihmisten olevan erilaisia. Sen tunteen vuoksi Kesä päätti mennä ihmisten luokse. Mutta sitä varten hän tarvitsisi fyysisen muodon. Kesä päätti rakentaa itselleen kehon.



  Ensimmäinen yritys epäonnistui. Toinenkin. Mutta kolmas onnistui. 300 päiväähän siinä meni mutta Kesä oli onnellinen. Hän puki fyysisen muodon ylleen ja harjoitteli sen käyttöä. Lopulta Kesä onnistui. Hän oli todella innoissaan. Hän meni ihmisten luokse säteillen onnesta ja ilosta.




  Kun Kesä näki ihmiset ensi kertaa hän koki ison pettymyksen. Ihmiset eivät olleet lainkaan sellaisia kuin hän oli kuvitellut. Siitä huolimatta Kesä päätti antaa ihmisille mahdollisuuden. Se oli kuitenkin myöhemmin hänestä virhe. Ihmiset olivat Kesän mielestä itsekkäitä ja epäromanttisia.



  Niinpä Kesä lähti. Hän juoksi vuolaasti itkien ja syvästi pettyneenä pois paikalta. Ihmiset särkivät Kesän sydämen olemalla epätäydellisiä.



  Kesä löysi kivan paikan kaukana ihmisten rakentamasta kylästä. Hän päätti aloittaa alusta ja elää aivan yksin. Hän päätti rakentaa kotinsa siihen paikkaan.



  ”Minä vihaan ihmisiä”, Kesä lausui ääneen. Vaikka hän sanoi niin hän tunsi syvän surun piston. Hän ei oikeasti tarkoittanut sitä. Tuuli puhalsi puiden latvoissa. Kesä alkoi rakentaa uutta kotiaan. Ensin yksi kivi. Sitten toinen. Torniasunto rakentui hitaasti mutta varmasti.



  Lopulta torni oli valmis. Kesä ihasteli kättensä töitä. Hän avasi asumuksensa oven ja astui sisään torniin.



  Astuttuaan sisään Kesä paiskasi oven kiinni eikä hänestä kuultu enää sen jälkeen. Niin Kesä ryhtyi erakoksi. Siinä samassa tornissa hän on asunut jo tuhansia vuosia.




  Kesä on yhä surullinen. Hän on tottunut yksinäisyyteen. Mutta kestääkö tämä hahmo ikuisuuttaan yksin kuitenkaan enää kovin pitkään? Hän on ollut kauan yksin. Voi olla että kestääkin. Se selviää tulevassa kuvatarinassa. Toivottavasti pysyt kuulolla ja pidit tästä hahmoesittelystä.



Ensi kertaan!

perjantai 30. elokuuta 2024

Kuuhun ja takaisin

 


  Heippa taas! Kävin tänään taas kuvaamassa Kesää. Otsikko tähän postaukseen tulee taas tuosta yllä olevasta kuvasta. Kristiina tuossa ihmettelee kuinka maagiselta perhoset näyttävät kuun valossa. Ei voi muuta sanoa kuin että toivottavasti uusi peruukki ja chipit tulisi pian. Häiritsee kun Kristiina ei näytä itseltään. Vaikka söpö hän noinkin on.
  Tänään olisi luvassa pientä tarinan poikasta Kesästä. Hänenkin peruukkinsa tulee vaihtumaan kyllä. Mutta kuitenkin. Tämä tarina on enemmän runoutta kuin tarinaa mutta toivottavasti pidätte.




Kuvatarina: Kesän tytär


Kesän tytär
Kesän tytär kaunokainen











Kesän tytär ikuinen
Kesän tytär yksinäinen













Aurinko ikuinen
Anna valos loistaa














Henkäykses kuin kesätuuli
Kaunis tyttö
Lempeä kuin kesäaurinko














Kesän tytär kaunokainen
Miks oot sä noin surullinen
Olos on kevyt kuin tuulen henkäys
Kuin voikukan hahtuvalla



Loppu








Ensi kertaan!













torstai 29. elokuuta 2024

Pöllön kirkaisu

 


  Heippa taas! Oon niin innoissani edelleenkin mun uusista nukeista! Tuossa siis vielä yksi kuva Kesästä! Ja taas kerran keksin otsikon tuosta kuvasta. Tällä kertaa halusin luoda jotain maagista. Mikäs sen maagisempaa kuin pöllö kuunvalossa?

  Tänään en höpöttele enempää. Päästän teidät suoraan lukemaan kuvatarinaa. Tämä on Kesytön-kuvatarinani toinen osa. Toivottavasti pidätte.


Kuvatarina: Hiljaisuus


Rythm: *kulkee metsässä* Missä hän on? Tämä taitaa olla jo toinen viikko putkeen kun kuljeskelen täällä siinä toivossa että löydän hänet. Tämä hiljaisuus on hermoja raastavaa.















Rythm: *pää painuksissa* Miksi hän lähti? Sen suudelman jälkeen… Ehkä… Ehkä hän ei sittenkään pidä minusta. Vai olinko jotenkin huono suutelija?















Rythm: Huono suutelija…



















Rythm: En oikein tiedä. Olen säälittävä. Pitäisi mennä vain kotiin ja unohtaa hänet. Mutta en oikein voi…. Sillä taidan rakastaa häntä. Kaikesta huolimatta. Vaikka hän sekoittikin elämäni täysin. *nostaa katseensa* Siinä hän on…!

















Avalon: *seisoo selin eikä huomaa Rythmiä*

Rythm: Avalon!

















Avalon: *kääntyy katsomaan Rythmiä*



















Avalon: Rythm.

Rythm: Missä olet ollut? Olen etsinyt sinua kaikkialta.



















Avalon: Minäkin olen etsinyt sinua. Minulla on paljon kerrottavaa.

Rythm: Minne sinä menit? Luulin ettet halua olla kanssani. Lähdit sanomatta sanaakaan.
















Avalon: *vetää hupun päähänsä* Älä käsitä väärin. Yritin suojella sinua ja pitää sinut tämän kaiken ulkopuolella. Mutta olin väärässä. Anna anteeksi. *hymyilee vaisusti* On tullut aika kertoa sinulle kaikki. Olen nimittäin pulassa. Auta minua… Ole niin kiltti… *kyynel vierähtää naisen poskelle*













Jatkuu


















keskiviikko 28. elokuuta 2024

Ulkoilua nukkejen kanssa

 


  Heippa taas! Olen niin iloinen että mulla on Kesä. Kesä on nyt nukke joka inspiroi mua huimasti. Hän on niin kaunis. Oikea kaunotar. Hän on niin ihana että olen alkanut jo haaveilla toisesta honnyworld :n custom nukesta. Mutta nyt jäitä hattuun. Olen ajatellut etten nyt ostelisi vähään aikaan mitåän. Katson sitten myöhemmin.

  Ja jos joku ei huomannut niin Kesästä on nyt nukkeprofiili. Saattaa olla että aloitan hänestäkin joskus vielä tarinan. Täytyy vain sitä ennen saada kaikki nuket sellaiseen kuntoon että viitsin kuvata heitä kaikkia. Tällä hetkellä on tulossa läjä peruukkeja. Peruukkiasiat ovat kunnossa. Obitsut olisi tarkoitus hankkia vielä.

  Tänään olisi luvassa rento postaus näistä kahdesta mun uusimmista nukeista. Toivottavasti Kristiinan peruukki ja chipit tulisivat pian. Mua häiritsee kuvata häntä keskeneräisenä. Mutta nyt niihin kuviin.






Vaikka en pidä vihreästä niin tähän kuvaan se sopii. Olen siis tyytyväinen.








Kesä on niin kaunis nukke! Hän on kyllä tällä hetkellä mun lempi nukke.









Ensi kertaan!

tiistai 27. elokuuta 2024

2 uutta nukkea!

 


  Heippa taas! Onkin ollut vauhdikas päivä! Mulla on hurjasti kerrottavaa teille! Arvatkaapa kuka tuossa yllä olevassa kuvassa poseeraa? Uusi ihana nukkeni nimeltään Kesä! Hän on @honnyworld :n custom. Suuret kiitokset kaupoista hänelle! Nukke on aivan ihana!

  Eikä nämä ilouutiset tähän lopu nimittäin myös eräs toinen nukke saapui tänään! Tämä toinen on mallia Pullip My Melody x HEN-NAKO. Olen kuolannut häntä jo jonkin aikaa. Ja nyt en voi uskoa todeksi että hänkin on minun! Suunnitelmissa on laittaa hänelle kyllä vielä uudet chipit ja uusi peruukki sekä obitsu. Niitä odotellessa tämä neiti saa olla nyt vähän aikaa stock kuntoisena.

  Ja tiedetään. Tuosta ylemmästä kuvasta Kesää ei oikein erota kovinkaan hyvin. Ei silti hätää sillä saatte nähdä seuraavaksi lisää kuvia hänestä ja Kristiinasta. Kyllä, Pullip My Melody x HEN-NAKO on siis nimeltään Kristiina. Kristiinan hahmosta paljastan myöhemmin lisää. Sen verran voin kertoa että olen kirjoittamassa Kristiinasta romaanin mittaista kirjaa. Saatte tietää lisää myöhemmin.

  Mutta nyt niihin kuviin. Tällä kertaa pääsette ihastelemaan niin muokattuja kuvia kuin myös muokkaamattomia. Luovuuteni vain lähti liikkeelle mitä tulee näihin kuviin. Toivottavasti pidätte näistä sillä itse pidän kovasti näistä.



Paketin availua ensin! Olin liian innoissani. En malttanut ottaa kuvia toisesta paketista joten avasin paketin samantien.



Tää Kristiinan laatikko on tosi hieno!


Niin söpö! En kestä!


Ihana, ihana ja ihana!



Kesä ja Kristiina.


Rakastan häntä jo nyt ihan älyttömästi!



Katsokaa nyt häntä!


Rakastan noita kenkiä!


Söpöliini!


Vähän lähikuvaa huulista.


Hän on paljon söpömpi kuin niissä valmistajan kuvissa! Olihan hän niissäkin söpö mutta luonnossa vielä söpömpi.



Lähikuvaa myös Kesän naamasta. Niin kaunis.


Rakastan häntä. Minä todella rakastan häntä.



Hän inspiroi mua nyt ihan valtavasti!


Vielä on tulossa lisää kuvia hänestä.





Toivottavasti piditte tästä postauksesta. Ensi kertaan!