lauantai 28. syyskuuta 2024

Tutti hänelle

 


  Heippa taas! Pitkästä aikaa postaan jotakin. En ole päässyt moneen päivään ulos kuvaamaan mutta onneksi mulla on vielä vanhoja kuvia rästissä. Saatte tänään siis nähdä kuvia mun lempi nukesta Kristiinasta. (Niin muuten; Piirsin tuon tutin Kristiinalle itse. Liittyy kirjaan jota kirjoitan hänestä.) Mennäänpä kuviin.










^ Tää on mun lempi kuva näistä kuvista!





Ensi kertaan!


sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Keiju nimeltä Fairy

 


  Heippa taas ihanat! Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? Itse olen ajatellut tehdä tästä syksystä itselleni oikein ”nukkesyksyn”. Eli toisin sanoen kuvaan mahdollisimman paljon mun nukkeja.

  Löysin metsästä tuollaisen ison kärpässienen ja idea tuohon kuvaan syntyi samantien. Fairy on super söpö keijukainen. Ja tuosta kuvasta tuli mun mielestä tosi hauska.

  Arvatkaas mitä? Mulle on tulossa uusi nukke! En vielä paljasta mallia mutta olen tätäkin nukkea kuolannut vähän pitempään. En voi uskoa että se on tulossa. Aion tehdä hänestä yhden omakeksimäni hahmon. Olen pyöritellyt hänen tarinaansa jonkin aikaa mielessäni ja eilen aloitin kirjoittamaan hänestä kirjaa. Jatkan kyllä sitä ensimmäistäkin. Oli vaan pakko saada hänen tarinansa kirjoitettua johonkin ylös.

  Mutta kerron myöhemmin sitten lisää tästä uudesta ihanasta nukesta joka siis on tulossa. Mennäänpä tämän päivän uusiin nukkekuviin. Tällä kertaa mukaani matkaan tarttui Kiseki. Toivottavasti pidätte kuvista!


















Ensi kertaan!


keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Punaista ja violettia

 


  Heippa taas! En ehtinyt eilen postaamaan enkä kuvaamaan mutta onneksi tänään ehdin sentään. Mulla oli tänään tosi kiva kuvausreissu. Sain ikuistettua kuviin aivan ihania värejä. En malta odottaa että pääsette näkemään nämä kuvat!

  Leinikki alkaa näyttää enemmän itseltään. Hän nimittäin sai tänään uuden peruukin. Täytyy sanoa että hän on nyt niin kaunis. Uudet chipitkin ovat tulossa mutta odotellessa saan tyytyä näihin chippeihin.

  Mutta eiköhän mennä kuviin. Kuvasin myös videon youtubeen ja aion julkaista sen jossakin vaiheessa vielä tänään. Toivottavasti pidätte kuvista ja myös videosta.








Siinä oli vähän kuvia mun rakkaasta Kesästä! Sitten siirrytään Leinikistä ottamiini kuviin.


























Ensi kertaan!